Momenteel nemen wij geen nieuwe panden in portefeuille

Dit om onze objectiviteit voor ons nieuwe project te garanderen

www.deaankoopcoach.be

 

Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text
Alternate Text

Sneak peek

Het kopen of verkopen van een woning is een belangrijke beslissing in uw leven die niet alleen een financiële impact heeft maar vaak ook gepaard gaat met heel wat emoties.
Een hoofdstuk wordt afgesloten om ergens anders een nieuw verhaal te beginnen.

ANDREBO VASTGOED leidt u op een professionele manier door heel dit proces zonder uw persoonlijke noden uit het oog te verliezen. Zo behalen we samen met u ongetwijfeld een mooi resultaat. Dat bewijzen wij al vier generaties lang.

Gratis schatting

Een ervaren schatter taxeert uw vastgoed om zo samen met u de verkoopprijs te bepalen. Een realistische prijs is het begin van elke geslaagde verkoop. 

Formaliteiten

Voor de start van de verkoop zorgen wij er voor dat alle formaliteiten en verplichtingen - EPC, elektrische keuring, enz. - voldaan zijn. Een volledig dossier vereenvoudigt de verkoop zowel voor u als voor de kandidaat-koper.

Persoonlijke aanpak

Elke woning vertelt een verhaal. Soms kan een kleine aanpassing een groot verschil betekenen om uw woning aantrekkelijker te maken voor kandidaat-kopers. Ongetwijfeld zal dit ook de verkoopwaarde gunstig beïnvloeden. Het is voor Andrebo Vastgoed dan ook belangrijk dat wij u op geregelde tijdstippen feedback geven over de reacties van kandidaat-kopers.

Uw woning in de kijker

Uw reclamecampagne op maat.
Om uw woning zo opvallend mogelijk op de markt te brengen streven wij ernaar om voor elke pand een eigen strategie uit te werken. Deze wordt samen met u opgesteld en gedurende de periode van verkoop geëvalueerd en zo nodig bijgestuurd.

Steeds bereikbaar

Wij zijn telefonisch en via mail steeds bereikbaar, zowel voor u als voor de potentiële kopers van uw pand. 

Uitgebreid klantenbestand

Wij beschikken over gespecialiseerde software die ons de mogelijkheid biedt om alle potentiële kopers te linken aan uw eigendom.

Erkend BIV vastgoedmakelaar - bemiddelaar

Als makelaar zijn wij officieel door het BIV erkend. Dit garandeert voor u een correcte werkwijze volgens de vooropgestelde deontologie.

De experten van Andrebo staan voor u klaar
om op zoek te gaan naar het ideale eigendom

Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee

Registreer nu mijn zoekwensen